Polering af Betongulve – Få skinnende gulve

Har du tanker om at polere dit betongulv? Det er en rigtig, rigtig god ide. Et poleret betongulv er først og fremmest enormt praktisk. Overfladen er nemmere at rengøre end de fleste andre gulvtypers idet at der ingen små sprækker eller huller er, som der kan samle skidt i sig.

Få 3 Tilbud fra lokale Fagfolk

Indsend din byggeopgave og du vil indenfor 48 timer modtage op til 3 forskellige tilbud fra lokale fagfolk, der står klar til at udføre arbejdet. Det er gratis og 100% uforpligtende at modtage dine tilbud, så indsend din opgave nu.

Et poleret betongulv tørres nemt og hurtigt af, og er på den måde tidsbesparende for dig, som ikke gider lægge for mange timer i rengøringen derhjemme. Men ikke nok med det.

Et poleret gulv er også fantastisk flot at se på. Det er nærmest som et møbel i sig. Det rustikke materiale kombineret med den fine, blanke finish, som opstår når beton poleres, er ekslusivt og balanceret i sit udtryk, og udgør et stilsikkert og tidløst valg til dig, der går op i din bolig.

Gør det selv guide til polering af betongulv

 1. Advar dine naboer om støj

  Inden at du lægger ud, så kan du med stor fordel sætte en halv dags tid af til at planlægge. Er du velforberedt, så bliver arbejdet også mere uforstyrret.

  Vi ved alle, at det er meget sjovere, når det hele glider, og man er fri for uforudsete forhindringer og problemer. 
  Først og fremmest skal du tjekke at dine arbejdsforhold er i orden, og at du har det korrekte værktøj til rådighed derhjemme.

  I forbindelse med førstnævnte, så er det naturligvis helt essentielt at overveje hvordan du selv og eventuelt dine naboer vil komme til at håndtere den støj, som vil komme til at opstå, når der slibes.

 2. Udstyr dig selv med et høreværn

  Til dig selv kan du låne eller indkøbe et høreværn – det er piece of cake. Men når det kommer til dine naboer, ja så er det mere kompliceret. Hvis du bor i hus er det selvfølgelig ikke noget problem, men hvis du bor i et boligkompleks, så er der forholdsregler der skal tages.

  Du skal sikre dig, at dine naboer (særligt underboen) bliver informeret i god tid om, at der kommer til at være støj på bestemte dage i bestemte tidsrum. På den måde er der mindre risiko for, at de vil klage til dig, når arbejdet går igang.

 3. Lej dig til professionelle maskiner

  At have det rigtige værktøj er også alfa og omega. Spørg i dit lokale byggemarked om, hvad der vil være et optimalt udstyrssæt for dig til netop dit gulv og dine behov.

  Byggemarkedet vil kunne give dig den information du skal bruge, og du kan så senere beslutte, om produkterne skal købes eller om du vil låne dem hos venner eller bekendte for at spare.

 4. Anskaf dig det rette sikkerhedsudstyr

  Sikkerhedsudstyr er også essentielt for at du kan undgå skader. Husk eksempelvis en maske, så du undgår at indånde det støv, der kommer fra slibningen, og at være opmærksom på de ergonomiske forhold under arbejdet, således at du ikke risikerer at pådrage dig rygskader og deslige.

Få 3 Tilbud fra lokale Fagfolk

Indsend din byggeopgave og du vil indenfor 48 timer modtage op til 3 forskellige tilbud fra lokale fagfolk, der står klar til at udføre arbejdet. Det er gratis og 100% uforpligtende at modtage dine tilbud, så indsend din opgave nu.